Ansøgningsskema til Pendlerbolig

Indtil ultimo 2018 har boligorganisationerne i Varde Kommune indgået en afle om en særlig udlejningsaftale med Varde Kommune, nemlig en pendlerordning.

Denne udlejningsaftale betyder, at 25% af de ledige boliger i Varde Kommune kan udlejes med fortrinsret til dig, som er pendler, altså har et arbejde her i kommunen, men bopæl udenfor kommunen.

Fortrinsretten opnår du ved at du mindst skal arbejde 20 timer om ugen, og at prøvetiden på arbejdspladsen skal være udløbet.

For at søge en bolig med denne fortrinsret, skal du ansøge på en særlig blanket, som du kan få på vores kontor, Skansen 8, 6800 Varde, eller du kan hente den her eller under fanen "pjecer,brochure og blanketter"

Ansøgningsskemaet skal du nødvendigvis printe ud, idet det er din arbejdsplads, der skal underskriv blanketten.

Du skal foruden denne blanket OGSÅ tilmelde dig via tilmeldingsfanen. På Tilmeldningsblankette til ventelisten skriver du blot i bemærkningsfeltet, at du er pendler, og at ansøgningsskemaet til en pendlerbolig er sendt særskilt til os.

Ansøgningsskemaet henter du her.

 

Søg bolig i Varde

Her kan du indtaste søgekriterier, og se hvor i Varde vi har lejligheder du kan skrive på som boligønske. Vi gør opmœrksom på, at disse lejemål IKKE nødvendigvis er ledige. 

Website Vestmedia A/S

Jeśli jesteś zainteresowany stroje piłkarskie dla dzieci poznawaniem najnowszych wydanych butów piłkarskich, bardziej regularnie tanie koszulki piłkarskie niż koszulami, to połączyliśmy siły z oficjalnymi koszulkami koszulki nba futbolowymi Black.Buy z Premier League, La Liga, Bundesligi Koszulki hokejowe, Serie A, zestawów międzynarodowych i innych. Największy wybór koszulka baseball Męska piłkarskich zestawów online.