Overdragelse af indbo / effekter

De effekter, som du vil lade gå videre til ny lejer, skal stå på denne blanket. Effekterne skal altid stilles så de ikke hindre istandsættelse af lejemålet. Ændringer i lejemålet skal være godkendt af udlejer.

Boligforeningen gør opmærksom på, at det er lejernes ansvar alene, at der opbevares effekter i et lejemål, der er fraflyttet.

Overdrages en effekt, er det herefter indflytterens, og denne hæfter herefter for evt. fejl / mangler, som evt. herved er skjult - f.eks. ved væg-til-væg tæpper. Misligholdelse i lejemålet kan som udgangspunkt IKKE overdrages til ny lejer, herunder IKKE godkendte omforandringer af det lejede.

Ønsker du en kopi af overdragelsesblanketten så tryk Ctrl+p, inden du trykker send.

Du kan også downloade blanketten her for at udfylde manuelt.

Denne aftale er betinget af, at AAB ved fraflyttesynet godkender overdragelsen.

Søg bolig i Varde

Her kan du indtaste søgekriterier, og se hvor i Varde vi har lejligheder du kan skrive på som boligønske. Vi gør opmœrksom på, at disse lejemål IKKE nødvendigvis er ledige. 

Website Vestmedia A/S

Jeśli jesteś zainteresowany stroje piłkarskie dla dzieci poznawaniem najnowszych wydanych butów piłkarskich, bardziej regularnie tanie koszulki piłkarskie niż koszulami, to połączyliśmy siły z oficjalnymi koszulkami koszulki nba futbolowymi Black.Buy z Premier League, La Liga, Bundesligi Koszulki hokejowe, Serie A, zestawów międzynarodowych i innych. Największy wybór koszulka baseball Męska piłkarskich zestawów online.