Opsigelsesblanket

Opsigelsesblanketten bliver sendt til os, og du modtager også en bekræftigelse på mail. Ønsker du at have et print så tryk Ctrl+p, inden du trykker send.

Minimum 7 postdage før din fysiske fraflytningsdato, modtager du en indkaldelse fra os omkring dato og tidspunkt for fraflytningssynet, samt information om dato for aflevering af min. 1 original nøgle til lejemålet. Har vi ikke 1 original nøgle bliver der bestilt låsesmed til oplåsning på den varslede synsdato, for din regning.

Vi skal bruge de næste oplysninger, så ny lejer kan lave en aftale om fremvisning.Mail bruger vi også til at fremsende dokumenter og opgørelser til dig. Nem konto bruge vi til indsættelse af evt. tilgodehavende som indskud og forbrugsafregninger.

Husk at melde flytning på Borger.dk

Søg bolig i Varde

Her kan du indtaste søgekriterier, og se hvor i Varde vi har lejligheder du kan skrive på som boligønske. Vi gør opmœrksom på, at disse lejemål IKKE nødvendigvis er ledige. 

Website Vestmedia A/S

Jeśli jesteś zainteresowany stroje piłkarskie dla dzieci poznawaniem najnowszych wydanych butów piłkarskich, bardziej regularnie tanie koszulki piłkarskie niż koszulami, to połączyliśmy siły z oficjalnymi koszulkami koszulki nba futbolowymi Black.Buy z Premier League, La Liga, Bundesligi Koszulki hokejowe, Serie A, zestawów międzynarodowych i innych. Największy wybór koszulka baseball Męska piłkarskich zestawów online.