AAB Varde, Arbejdernes Andels-Boligforening

Arbejdernes Andels-Boligforening, Varde er en boligorganisation stiftet i 1938 af fremsynede vardensere, som så behovet for gode og sunde boliger til "almindelige mennesker".

I dag har vi 679 boliger i Varde by, og alle ældre ejendomme er renoveret med nyt tag, nye vinduer, køkkener og badeværelser. Siden det sidste byggeri, plejehjemmet Lyngparken, har vi ikke bygget nyt, men er selvfølgelig klar, når lejligheden byder sig.

Øverst bestemmende er Generalforsamlingen, hvor alle medlemmer og beboere er velkomne. Det er beboerne, der er stemmeberettiget, og vælger, hvem der skal sidde i Bestyrelsen (Organisationsbestyrelsen).

Hver afdeling har, eller burde have, sin egen afdelingsbestyrelse, som består af beboer i den afdeling.

Det hele styres af administrationen, som består af forretningsfører, inspektør, kontorpersonale, varmemestre, ejendomsfunktionærer.

Vi skal alle i et stort fællesskab løfte de daglige opgaver der er ifm. at drive en virksomhed, hvor den fornemste opgave er, at alle beboere synes at deres hjem er et godt sted at bo.

 

 

Søg bolig i Varde

Her kan du indtaste søgekriterier, og se hvor i Varde vi har lejligheder du kan skrive på som boligønske. Vi gør opmœrksom på, at disse lejemål IKKE nødvendigvis er ledige. 

Website Vestmedia A/S

Jeśli jesteś zainteresowany stroje piłkarskie dla dzieci poznawaniem najnowszych wydanych butów piłkarskich, bardziej regularnie tanie koszulki piłkarskie niż koszulami, to połączyliśmy siły z oficjalnymi koszulkami koszulki nba futbolowymi Black.Buy z Premier League, La Liga, Bundesligi Koszulki hokejowe, Serie A, zestawów międzynarodowych i innych. Największy wybór koszulka baseball Męska piłkarskich zestawów online.