Afd. 21 Søndergade 44 A, B, C

Søndergade 44 A,B og C er klar til indflytning til 1.8. 2018 efter endt renovering.

Huset er blevet ombygget, så det nu fremstår som en afdeling med 3 store familieboliger i ét plan, med egen carport og skur til cykler eller anden opbevaring.

De nye boliger er renoveret i en høj kvalitet, med nyt HTH køkken, gulve er bøgepaket, og beliggenheden er attraktiv i Varde Syd, tæt på Lykkesgårdskolen og Varde Centret m.m. Boligerne er med gulvvarme i bad og entre/bryggers, hvor der er klinker. I øvrige rum er der almindelige radiatore (fjernvarme) Der er flotte ovenlysvinduer, og i Bolig B er der Walk-in Closet. Alle 3 boliger har bryggers. Se billedgalleriet nedenfor.

De 2 lejemål A og C har hver en overdækket terrasse, men alle 3 lejemåle har terrasse ud til Lykkesvej. Der er mindst mulig have og områder der skal passes, så boligerne passer perfekt til den, der ikke ønsker at bruge tiden på at slå græs. 

 

RUM

HUSLEJE

INDSKUD

3

105

6.950,00

24.570,00

3

110

7.592,00

25.740,00

Plantegning for hele huset kan hentes her

 

Billderne er fra før renoveringen. Der vil blive lagt nyere billeder op, såsnart vejret tillader det.

 

EFTER RENOVERING:

Billederne er indvendig. Der vil følge flere, når udearealerne er helt færdige

walk in BKøkken 44 C44 C stue

 

 Bryggers 44 BKøkken Ø 44 cKøkken 44 B indblik stueKøkken 44 aovenlys Køkken 44 aBadBryggers, plads til vaskemaskinenbad toilet

KvadratmeterAntal rumAntal boliger
110.0032
105.0031
Hustype:
Rækkehus
Bydel:
Varde syd
Vaskeri:
Nej
Køle/frys:
Ja
Fælleslokaler:
Nej
Dyrehold:
Ja
Ældrevenligt:
Ja
Handicapvenligt:
Ja
Transport:
bus
Tæt på skole:
Ja
Tæt på indkøb:
Ja
Kommunalt lån mulig:
Ja

Søg bolig i Varde

Her kan du indtaste søgekriterier, og se hvor i Varde vi har lejligheder du kan skrive på som boligønske. Vi gør opmœrksom på, at disse lejemål IKKE nødvendigvis er ledige. 

Website Vestmedia A/S

Jeśli jesteś zainteresowany stroje piłkarskie dla dzieci poznawaniem najnowszych wydanych butów piłkarskich, bardziej regularnie tanie koszulki piłkarskie niż koszulami, to połączyliśmy siły z oficjalnymi koszulkami koszulki nba futbolowymi Black.Buy z Premier League, La Liga, Bundesligi Koszulki hokejowe, Serie A, zestawów międzynarodowych i innych. Największy wybór koszulka baseball Męska piłkarskich zestawów online.